Conferința dedicată Zilei Mondiale a Calității cu genericul: ,,Quality conscience: Doing the right thing-Conștientizarea calității: Făcând lucrurile corect”.

În cadrul Î.S. ,,Centrul Metrologie Aplicată și Certificare” la data de 17 noiembrie 2022 a fost organizată conferința dedicată Zilei Mondiale a Calității cu genericul: ,,Quality conscience: Doing the right thing-Conștientizarea calității: Făcând lucrurile corect”.

În cadrul conferinței au participat speakeri din cadrul: Centrul Național de Acreditare MOLDAC; Î.S. ,,Centrul Metrologie Aplicată și Certificare”; Institutul de Standardizare din Moldova; Institutul Național de Metrologie; Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor, fiind vociferate aspecte ale impactului autorităților asupra fortificării calității sectorului de afaceri.

Pe parcursul conferinței au fost abordate și subiecte actuale din domeniu, identificate soluții de eliminare a problemelor cu care se confruntă operatorii din cadrul infrastructurii calității, precum și a necesităților de dezvoltare a acestui segment al economiei naționale, inclusiv în contextul integrării europene.