Gama extinsă de scanare Sylvac oferă o precizie îmbunătățită a măsurării dinamice

Grupul Bowers a anunțat lansarea noului Sylvac Scan S25. Proiectat pentru a completa gama actuală Sylvac Scan, inclusiv F60 / S145 și Scan 52, S25 oferă un centru de măsurare optic fără contact pentru măsurarea pieselor cilindrice de dimensiuni mici până la mijlocii cu diametrul de până la 26mm și lungimea de 200mm, în timp ce ține piesele lungime de până la 500 mm.

Sylvac Scan S25 oferă o precizie de înaltă rezoluție ușor de utilizat, cu rezultate impresionante, oferind precizie <1µm pe diametru și precizie ♥µm pe lungime. Permițând o reducere a timpului de inspecție, caracteristicile sale impresionante includ recunoașterea pieselor, măsurare automată cu clic reflex și încărcare coduri de bare, precum și scule de eliberare rapidă. Conceput pentru precizie, S25 se mândrește și cu un cap rotativ de precizie pentru o precizie de măsurare dinamică îmbunătățită.

Scan 25 oferă rezultate dinamice pe o schemă, împreună cu toate analizele furnizate pe o singură pagină, cu software-ul CAD și Offline opțional, de asemenea, disponibile. Cu o amprentă mică și un lift cu două persoane, modelul S25, atractiv, este perfect pentru funcționarea în atelier. În plus față de o nouă interfață de utilizator încorporată, Scan 25 este pregătit pentru automatizare, cu o contropartă motorizată și conectivitate I / 0 suplimentară.

O amprentă mică face din aceasta o mașină de inspecție ideală pentru atelier.

Sylvac