Misiune și obiective

Viziunea CMAC

În calitate de lider în infrastructura calității, CMAC se angajează să devină nucleul inovației și colaborării, un ecosistem unde excelența profesională și schimbul de cunoștințe contribuie esențial la avansarea tehnologică și profesională a partenerilor și clienților săi.

Misiunea CMAC

Misiunea noastră este de a consolida competitivitatea clienților noștri prin furnizarea unor servicii excepționale de metrologie, certificare, încercări de produse și instruire, asigurând în același timp conformitatea cu cele mai înalte standarde internaționale.

Valorile noastre

  • Integritate și Transparență: Ne conducem după cele mai înalte standarde de etică și onestitate, asigurând transparență totală în toate operațiunile și interacțiunile noastre.
  • Expertiză Profesională: Angajamentul nostru față de expertiză se reflectă în dedicarea neclintită a echipei noastre de a oferi servicii de cea mai bună calitate.
  • Orientare către client: Focalizarea pe client și adaptarea serviciilor noastre pentru a întâlni și depăși așteptările acestora sunt la baza succesului nostru.
  • Sustenabilitate: Angajamentul nostru pentru practici durabile consolidează fundația pe care ne construim relațiile de afaceri și dezvoltăm noi servicii.

Obiectivele CMAC

  • Excelență în servicii: Ne dedicăm să oferim servicii care nu doar îndeplinesc, dar depășesc cerințele reglementative și așteptările clienților, stabilind noi standarde în industrie.
  • Inovație și îmbunătățire continuă: Promovăm o cultură a inovației și îmbunătățirii continue, asigurându-ne că metodele noastre și procesele tehnologice rămân la avangarda progresului tehnologic.
  • Construirea de parteneriate strategice: Dezvoltăm relații de lungă durată care aduc beneficii reciproce, subliniind importanța colaborării strânse pentru realizarea obiectivelor comune.
  • Dezvoltare și motivare a personalului: Investim în resursele noastre umane prin programe de dezvoltare profesională și inițiative de motivare care încurajează angajamentul și inovația.