Avansând Standardele: CMAC primește acreditarea pentru certificarea în industria jocurilor de noroc

CMAC aduce vești bune pentru industria jocurilor de noroc: recent am primit acreditarea de la MOLDAC pentru certificarea utilajelor și echipamentelor utilizate în jocurile de noroc. Această realizare importantă ne permite să oferim servicii de certificare pentru o gamă largă de echipamente, inclusiv automate de joc, rulete și bilete de loterie electronice, contribuind astfel la asigurarea unui mediu de joc sigur și corect.

Detalii despre Certificarea Automatelor de Joc:

  • Automate de Joc: Certificarea confirmă conformitatea cu standardele de calitate și securitate, asigurând o experiență de joc sigură și corectă.
  • Rulete, inclusiv Electronice: Certificarea ruletelor, inclusiv a celor electronice, garantează funcționarea corectă și echitabilă a acestora.
  • Bilete de Loterie Electronice: Certificarea adaugă un nivel suplimentar de transparență și responsabilitate.
  • Mese de Joc: Certificarea asigură conformitatea cu standardele din industrie, oferind o experiență de joc de înaltă calitate și siguranță.

Impactul și Beneficiile:
Această acreditare nu doar consolidează poziția CMAC ca lider în domeniul metrologiei și certificărilor, ci și marchează un avans semnificativ în calitatea și siguranța serviciilor oferite în industria jocurilor de noroc.

Cu această nouă acreditare, CMAC își reafirmă angajamentul de a promova standarde înalte în diverse industrii și de a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri etic și transparent. Pentru operatorii de jocuri de noroc, parteneriatul cu CMAC înseamnă nu doar respectarea legii, ci și o promisiune către clienții lor că fiecare joc este corect și sigur.

Informații de Contact:
Pentru mai multe detalii despre serviciile de certificare oferite de CMAC, contactați +373 22 21 84 89