Ziua Mondială a Calității – 100 de ani de calitate.

În fiecare an, în cea de-a doua zi de joi a lunii noiembrie întreaga lume sărbătorește „Ziua Mondială a Calității”. În acest an, această frumoasă tradiție își atinge centenarul și este sărbătorită cu genericul – 100 de ani de calitate. Cu acestă ocazie, Î.S. „Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare” vă aduce sincere urări de sănătate, bunăstare şi împlinirea speranțelor de mai bine, dorindu-vă mari succese și noi priorităţi în realizarea aspiraţiilor profesionale.

Ziua Mondială a Calității a fost concepută pentru a recunoaște contribuțiile tuturor profesioniștilor din domeniul calității din întreaga lume, în același timp reprezintă o oportunitate de a sărbători realizările echipei și a întregii organizații.

Într-o economie globală, în care succesul depinde în mod obligatoriu de calitate, inovare şi dezvoltare durabilă, Ziua Calităţii este o oportunitate de a sublinia încă o dată importanţa acestor deziderate pentru fiecare organizaţie. Scopul Zilei Mondiale a Calităţii este de a conştientiza importanţa acesteia în jurul nostru şi de a încuraja organizaţiile din întreaga lume să pună accentul pe calitate în drumul spre prosperitate şi creştere economică.

Calitatea este ceea ce contează atunci când avem în vedere dezvoltarea, prosperitatea și bunăstarea unui stat. Suntem în continuare responsabili de menținerea și dezvoltarea continuă a calității, și depunem maxim efort în feicare zi a anului pentru a menție încrederea, înbunătățirea performanțelor și asigurea prestarării serviciilor de înaltă calitate.