Î.S. „Centru Metrologie Aplicată și certificare” a fost premiată cu medalia de aur la concursul „Marca Comercială a Anului 2018” categoria „Produse tehnico – industriale”…

În cadrul evenimentului „Gala Businessului Moldovenesc” s-a decernat premiul „Marca comercială a anului 2018” și concursul ”Premiul pentru realizări în domeniul calității” la care au participat  întreprinderi și organizații cu diverse forme de proprietate.

 

 

Concursul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie în colaborare cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, începând cu anul 2003 şi se desfăşoară anual, avînd ca scop testarea competitivităţii produselor şi serviciilor efectuată în baza evaluării mărcilor comerciale de către un juriu profesionist şi de către consumatorii din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, Î.S. „Centru Metrologie Aplicată și certificare” a fost premiată cu medalia de aur la concursul „Marca Comercială a Anului 2018” categoria „Produse tehnico – industriale”, nominalizarea „Liderul anului” la fel a fost acordată diploma de Laureat al concursului ”Premiul pentru realizări în domeniul calității” pentru realizări în domeniul calității, înregistrate pe parcursul anului 2018.

Performanțele obținute reprezintă efortul întregii echipe Î.S. „CMAC” ce tinde spre îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite cît și satisfacerea cerințelor pieții.