Acord de Parteneriat în domeniul apicol pentru întărirea capacităților de export pe piața internațională și facilitarea accesului  la servicii calitative…

Î.S. „Centrul de Metrologie Aplicată și Certificare” și Asociația Exportatorilor  de Produse Apicole din Republica Moldova au semnat un Acord de Parteneriat în domeniul apicol pentru întărirea capacităților de export pe piața internațională și facilitarea accesului  la servicii calitative din domeniul certificării, testării produselor și metrologiei pentru membrii AEPAM. 

Acordul de Parteneriat a fost semnat astăzi, 07.07.2020 de către Dragoș Macari, director interimar al Î.S. CMAC și Vasile Dolghieru, președintele AEPAM.

De asemenea, Acordul de Parteneriat are drept scop implementarea sistemelor de management în rândul întreprinderilor care se ocupă de procesarea și exportul produselor apicole din cadrul AEPAM, instruirea procesatorilor și exportatorilor d e produse apicole cu sisteme de management a calității existente pe piața europeană.