Managerul de inspecție de înaltă calitate asigură o eficiență de fabricație de calitate la niveluri noi

Furnizorul de software de automatizare pentru managementul calității de fabricație, High QA, a lansat versiunea 5.1 a software-ului său inovator Inspection Manager (IM). Această ultimă versiune oferă standarde de calitate 4.0 de nivel următor, automatizare sporită și fluxuri de lucru îmbunătățite.
Inspection Manager este o soluție cuprinzătoare bazată pe baze de date pentru managementul calității producției pe tot parcursul procesului de producție și lanț de aprovizionare. Baza de date centralizată conține planuri de inspecție de fabricație, desene cu baloane, rezultate ale inspecției, raportarea Inspecției articolului întâi (FAI) și controlul procesului statistic (SPC) și încorporează toate cerințele de calitate care permit răspunderea, trasabilitatea și repetabilitatea. Procesul simplificat de inspecție a calității elimină documentele pe hârtie, previne erorile de interpretare umană, standardizează cele mai bune practici și crește eficiența în colaborare și conformitate la nivelul magazinului.
Versiunea 5.1 continuă suportul pentru industriile cheie și standardele de conformitate, inclusiv aerospațială (AS9100 / EN9100, AS9102), Automotive (QS-9000 / ISO / TS16949, APQP, AIAG), Medical (21CFR, ISO 13485), Apărare, Mașini grele, Petrol și Energy și altele cu multiple standarde de bune practici.
Inspection Manager v 5.1 oferă mai multe îmbunătățiri pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru, eficiența și trasabilitatea.