Medalia de aur la concursul ”Marca Comercială a Anului 2016”

La data de 17 iunie 2017,  în cadrul evenimentului „Gala Businessului Moldovenesc” s-a decernat premiul „Marca comercială a anului 2016” la care au participat circa 145 de întreprinderi și organizații cu diverse forme de proprietate.

Concursul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie în colaborare cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, începând cu anul 2003 şi se desfăşoară anual, avînd ca scop testarea competitivităţii produselor şi serviciilor efectuată în baza evaluării mărcilor comerciale de către un juriu profesionist şi de către consumatorii din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, Î.S. „Centru Metrologie Aplicată și certificare” a fost premiată cu medalia de aur la concursul „Marca Comercială a Anului 2016” categoria „Servicii financiare, editoriale, de consum și vînzări cu amănuntul”, nominația „Favoritul Anului” și s-a acordat diplomă pentru realizări în domeniul calității, înregistrate pe parcursul anului 2016.

Performanțele obținute reprezintă efortul întregii echipe Î. S. „CMAC” ce tinde spre îmbunătățirea continuă a calității serviciilor și satifacerea cerințelor pieții.